Säljare:

Vänd er med förtroende till oss. Vi hjälper till att hitta och framhäva det unika för just er bostad!

Vi marknadsför på säljarens villkor och använder oss av ett flertal marknadsföringskanaler för att få ut just er bostad på marknaden.
Skyltar finns i centrum och i kontorets skyltfönster där många passerar dagligen.
Idag hittar de flesta sitt boende med hjälp av internet och vi har tillgång till den ledande bostadssidan som finns idag på internet hemnet.se. Vidare använder vi oss av dagspress och inte minst av den kontakt vi skapar till intressenter som vi möter dagligen på kontoret. Vårt väl utvecklade kundregister hjälper oss också på vägen att hitta en presumtiv köpare.

Genom branschorganisationen Mäklarsamfundet, håller vi oss ständigt uppdaterade inom branschen med t.ex. förändringar inom skatterätt och fastighetsrätt. Vi hjälper er också att teckna säljaransvars-försäkring mot dolda fel.

Med våra goda kontakter med kommun, banker och övriga myndigheter, tar vi ansvaret för förmedlingen av er bostad, men det är du som säljare som bestämmer!

Efter avslutad fastighetsaffär hjälper vi till med er deklaration avseende försäljningen.

Din Mäklare Niclas Håkansson AB
Amiralitetsgatan 2, 
371 30 Karlskrona
Tel: 0455-192 90
Fax: 0455-192 91
info@dinmaklare.nu


  Köpare:

Karlskrona är inte bara världsarvsstaden utan också en omväxlande landsbygd med naturupplevelser, byar och fiskelägen, små samhällen som är perfekta utgångspunkter för utflykter i trakten.

Skärgården:
Den är öppen för alla och upptäcktsfärderna i denna arkipelag kan göras per båt, på cykel, till fots och bil. När du varvat ner med en vandring längs stranden och packat upp kaffekorgen håller du säkert med: Livet blir lite enklare på en ö!

Staden:
Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Ni finner mina objekt på den största fastighetssidan på internet: Hemnet.
Där kan ni även lägga in en bevakning, så får ni det senast inkomna direkt till er mailbox.

Vill ni ha mer personlig hjälp är ni välkomna in till kontoret, så talas vi vid.

Ni som bor i kommunen ser även det senast inkomna på skyltarna i centrum.

Funderar ni på boende i Karlskrona kommun kan jag tipsa om nedanstående länkar, där ni får en blick på vad kommunen har att erbjuda.

Webbplats: www.karlskrona.se/turism
och www.karlskrona.se/live